Американски тото милионер, спечелил 20 милиона долара от лотария преди

...
Американски тото милионер, спечелил 20 милиона долара от лотария преди
Коментари Харесай

Бивш тото милионер, стана банков обирджия

Американски тото милионер, спечелил 20 милиона $ от лотария преди години, през днешния ден е банков обирджия, написа английското издание The Independent.

55-годишният Джеймс Алън Хейс е обвинен за 11 набези против банки, осъществени предходната година. Мъжът следвал еднакъв модел при всеки грабеж. Когато влизал в някоя банка той показвал на касиера на гишето записка, в която написа, че е въоръжен и упорства да му бъдат предадени всички наличните пари. Властите оповестяват, че присвоената от него сума по време на обирите, възлиза на към 40 000 $.

Хейс е бил хванат и е признал за 4 от 11-те обира, сключвайки договорка със съда.

Той няма да режи в пандиза, само че управляващите са конфискували колата му - PT Cruiser, която купил с откраднатите пари.

Любопитна детайлност от живота на обирджията е, че преди 20 години той печели от
лотарията 19 млн. $. Както става нормално, облагата от дълго време е изхарчена и неналичието на средства тласнала мъжа към закононарушенията.

След като печели 19-те милиона Хейс се развежда със брачната половинка си, която му взема половината пари по време на бракоразводното дело, напомня вестник Los Angeles Daily News.

Той въпреки всичко не остава с празни ръце, а с цели 6 милиона $, които на доктрина са задоволително огромна сума и не би следвало да му се постанова да обира банки.

Но мъжът залитнал и тръгнал по неприятен път, пристрастявайки се към хероина и профуква всичко, вместо да направи рационални вложения.

Когато полицията отива да го арестува през октомври 2017 година, чиновниците на реда с удивление открили, че някогашният милионер живее в гараж.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР