Американски лекарски телевизионни сериали като Анатомията на Грей даряват медицинските

...
Американски лекарски телевизионни сериали като Анатомията на Грей даряват медицинските
Коментари Харесай

Лекарски сериали даряват предпазните си средства на медицински работници

Американски лекарски телевизионни сериали като " Анатомията на Грей " подаряват медицинските маски, ръкавици и престилки, които употребяват в фотосите си на здравни служащи, които незабавно се нуждаят от тях в битката за преодоляването на епидемията от новия ковид, съобщи " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция.

" Анатомията на Грей ", който потегли по Ей Би Си преди 15 години, " има налични ресурси от маски и ръкавици, които сме почнали да раздаваме ", заяви изпълнителната продуцентка на сериала Криста Върноф.

Сериалът " Станция 19 ", действието на който се развива в пожарна станция, е доставил към 300 защитни маски на пожарникари от канадския щат Онтарио, откакто научили, че те изпитват дефицит от тях и са принудени да ги употребяват неведнъж.

Друг лекарски сериал на Ей Би Си, " Добрият лекар ", който се снима във Ванкувър, е дарил на града стотици маски, престилки и непроницаеми дрехи.

Болницата " Грейди мемориъл " в Атланта пък е получила защитни такъми от лекарския сериал " Специализантът " на Фокс в миг, когато нейните ресурси са били обезпокоително намалели.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (811)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР