Американски лекари допускат, че новият коронавирус ограничава мъжката и това

...
Американски лекари допускат, че новият коронавирус ограничава мъжката и това
Коментари Харесай

Изследване: Коронавирусът ограничава мъжката потентност

Американски лекари позволяват, че новият ковид лимитира мъжката и това е още един мотив в поддръжка на ваксинирането против COVID-19, написа " Фокус ", базирайки се на електронното издание " МедикълЕкспрес ". Коронавирусната зараза поврежда кръвносните съдове , в това число и тези, които кръвоснабдяват мъжкия сексуален орган.
Изследвания под електронен микроскоп са открили частици от новия ковид в проби от тъканта на пениса на двама пациенти , прекарали COVID-19 и развили импотентност след инфекцията, която ги е поразила 6-8 месеца преди проучването. Последващи проучвания открили увреждане в кръвоносните съдове на половите органи на пациентите спрямо други двама мъже с еректилна дисфункция, които не са боледували от COVID-19, оповестиха създателите на проучването в.
 Нови данни за невероятна догадка: Гените на ковид може да се възпроизведат в човешкото ДНК Нови данни за невероятна догадка: Гените на ковид може да се възпроизведат в човешкото ДНК
Имаме недвусмислени доказателства, че коронавирусът SARS-CoV-2 може да влезе в човешкия геном. Това настояват биологът Рудолф Яниш и познавач...
" Установихме, че вирусът визира съдовете, които кръвоснабдяват пениса и предизвиква еректилна дисфункция ", сподели старши откривателят лекар Ранджит Рамасами, шеф на програмата по репродуктивна урология в здравното учебно заведение " Милър " на университета на Маями. " Кръвоносните съдове са с повредена функционалност и не са в положение да доставят задоволително кръв за ерекция ", добави той.
Рамасами прави съпоставяне с увреждането на белите дробове, бъбреците и мозъка при пациенти с COVID-19.  " Смятаме, че пенисът се визира по същия метод. Не считаме, че това е краткотраен резултат, той може да е непрекъснат ", сподели Рамасами. Единият от двамата пациенти от изследването прекарал тежък COVID-19 и бил две седмици в болница, като не страда от хронични болести. Другият пациент преболедувал COVID-19 относително леко, само че получил задръстване на артерии и високо кръвно налягане след заразяването с новия ковид.
Има учредения да се счита, че COVID-19 би засегнал мъжете по този метод, като се вземе поради способността му да възпалява и поврежда кръвоносните съдове, сподели лекар Аш Теуари, който управлява катедрата по урология в здравно учебно заведение " Айкан " в Маунт Синай, Ню Йорк. Той обаче поучава мъжете да не изпадат в суматоха , преди да са направени още задълбочени проучвания по тематиката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР