Американски бизнесмен и филантроп от щата Масачузетс даде много повече

...
Американски бизнесмен и филантроп от щата Масачузетс даде много повече
Коментари Харесай

Бизнесмен подари на випуск колежани по 1000 долара, призова ги да дарят половината

Американски предприемач и човеколюбец от щата Масачузетс даде доста повече от мъдри препоръки на завършващите локален лицей младежи по време на речта си пред абитуриентите през вчерашния ден и раздаде на всеки от випуска по 1000 $, съобщи Асошиейтед прес.

Абсолвентите получили по два плика с по 500 $.

Робърт Хейл - основен изпълнителен шеф на "Гренайт телекомюникейшънс " сподели пред младежите, че половината от подаръка е за тях, а другата половина - с цел да бъде дадена на организация или човек, които се нуждаят повече от тези пари.
Студентите и родителите им избухнаха в овации на провежданата навън гала на стадиона в Куинси, на 16 километра южно от Бостън.

Почувствах се поласкан и почетен, когато преди няколко месеца ме помолиха да приказвам, сподели Хейл пред "Дъ пейтриът леджър ". Като че ли тези деца нямаха задоволителен мотив да честват, по тази причина желаех да им оказа помощ да го създадат.

Хейл, който е притежател и на строителната компания "ФоксРок пропъртис " е прочут с щедростта си и поддръжката на организации, занимаващи се с проучванията и лекуването на раковите болести.

Вие упорствахте по време на пандемията и нямахте опция да празнувате през последните 14 месеца, както би трябвало, сподели Хейл в обръщението си. Станахте очевидци по какъв начин потребностите на обществото порастват. А ние искахме да обърнем вниманието навръх това, уточни филантропът.

Източник: БТА
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР