Американски, австралийски и италиански учени се обединиха около твърдението, че

...
Американски, австралийски и италиански учени се обединиха около твърдението, че
Коментари Харесай

Пиенето на бира увеличава сексуалната мощ

Американски, австралийски и италиански учени се сплотиха към изказванието, че обичаната напитка на съвсем всички мъже може да ги направи по-силни в леглото, написа highviewart.com. А от това печелят и дамите - към този момент може да не се притеснявате, че вашият обичан обича честичко да си попийва бира, тъй като по този начин той освен, че се усеща добре, само че може и да се окаже същински лъв в леглото.

Кехлибарената течност би могла да бъде решението при положение, че половият живот на двойката е в застой, тъй като фитоестрогените (вещества от растителен генезис, които се отделят от плодовете на хмела при варене) в бирата забавят еякулацията при мъжа. Това е обяснението на американската полова терапевтка доктор Кат Ван Кирк.

Тя също по този начин твърди, че желязото, което се съдържа в тъмните бири, може да усили либидото и да "възнагради " мъжа с по-интензивна и дълготрайна ерекция.

Освен това, пиенето на бира понижава риска от сърдечно-съдови болести, а отсам - и физическата устойчивост. До тези заключения стига италиански екип от научноизследователската фондация Fondazione di Ricerca e Cura.

Ръководителят на проучването – доктор Аутусто Ди Кастелнуово обаче предизвестява, че един път в случай че се прекали с количеството, всички изгоди от бирата "излитат като пушек през комина ", а включително и половата мощност.

Допустимата доза обаче е мъчно да бъде избрана и не всеки път зависи от тежестта и размера на тялото, споделя докторът.

Друго проучване, направено от австралийския институт за медицински проучвания Keogh Institute for Medical Research, пък потвърждава, че мъжете, които пият бира в умерени количества, страдат с 30% по-малко от еректилна дисфункция спрямо въздържателите.

Някои може и да опровергаят горепосочените изказвания от позиция на персоналния си опит, други несъмнено са настроени скептично, а за трети те могат да бъдат същинско ентусиазъм. Едно обаче е ясно – дамите биха се чувствали доста по-спокойни, в случай че са сигурни, че в пивото има доста повече капацитет от това да прави бирени коремчета на техните половинки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР