Американската звезда на модния подиум Джиджи Хадид, в светлината на

...
Американската звезда на модния подиум Джиджи Хадид, в светлината на
Коментари Харесай

Джиджи Хадид обмисля да се пенсионира

Американската звезда на стилния подиум Джиджи Хадид, в светлината на последните събития в живота си, реши да преразгледа целите си. Тя желае да откри поредност.

Супермоделът Джиджи Хадид приказва за промени в персоналния си живот и, респективно, в кариерата си.

В изявление за i-D тя показа, че раждането на щерка ѝ Хай предишния септември ѝ е дало визия какво в действителност желае.

"В момента всички се настройват и хората вечно трансформират настройките си... Това ме накара да се замисля какво желая в бъдеще, какво би трябвало да прави всеки в кариерата и живота си. Всичките ми фантазии за модата се сбъднаха и си споделям: "А в този момент какво? ". Нямам потребност от друга корица или рекламна акция. Предпочитам да оставя това на ново лице, някой, за който това в действителност ще промени живота или кариерата им сега. Сега мога да направя път за идващото потомство и концентрирам силата и времето си върху нещо друго? Нещо, което явно към момента е в този свят, само че се трансформира креативен и по друг метод ", споделя Хадид.

Тя прибавя още, че доста харесва работата и приятелския си кръг.

Хадид обаче, желае да прекарва повече време с щерка си и стартира да приказва за проекти за образуване на детска стая в студиото, където снима.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР