Американската звезда Дженифър Анистън ще осинови дете. Актрисата ще посрещне

...
Американската звезда Дженифър Анистън ще осинови дете. Актрисата ще посрещне
Коментари Харесай

Звезда от сериала "Приятели" осиновява мексиканче

Американската звезда Дженифър Анистън ще осинови дете. Актрисата ще посрещне в дома си момиченце от мексикански дом за сираци, като това се чака да се случи напълно скоро – още през месец юни, написа " Монитор ".

За първи път по-открито за процеса Анистън е разказала по време на снимането на специфичния епизод на „ Приятели “, издават близки до екранната Рейчъл Грийн пред Closer.

Кортни Кокс и Лиса Кудроу към този момент знаели за желанията на колежката си, защото поддържали другарски връзки с нея през годините. Новината обаче била изненада за Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър. „ Джен няма самообладание да посрещне дъщеричката си вкъщи и да чества дружно с пет от хората, които обича най-вече на този свят “, разясняват още неназованите източници.

Съвсем скоро с празненство за детето ще се заеме екранната Моника. Самата Анистън е кръстница на Коко – дъщерята на Кортни Кокс. Не е ясно дали някогашната възлюбена на Брад Пит няма да върне жеста на приятелката си.

За това, че Анистън желае да осинови от Мексико се приказва още от 2011 година Въпреки това до последно тя отхвърляше сходни клюки. Нещо повече – година след развода си с Джъстин Теро от 2018 година, тя написа есе, в което изрично декларира, че една жена не би трябвало да бъде съдена съгласно решението си дали стане майка или не. „ Няма потребност да сме омъжени или да сме родители, с цел да се усещаме цели. Ние решаваме какво значи щастието за нас самите “, разгласи още Анистън.

Припомняме, че преди броени дни бе снимана и последната сцена от специфичния епизод на „ Приятели “. Работата по плана започва година по-късно от плануваното поради коронавирусната пандемия. Дейвид Шуимър пък разкри, че в 2-часовия епизод няма да се следва сюжет, като най-вече актьорите ще приказват между тях. Въпреки това има и любопитен сегмент, в който може би ще се завърнат и техните герои.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР