Американската версия на електромобила се изравни с китайскатаModel 3, произведен

...
Американската версия на електромобила се изравни с китайскатаModel 3, произведен
Коментари Харесай

Tesla добави USB-C портове и безжично зареждане в Model 3

Американската версия на електрическия автомобил се „ изравни ” с китайската

Model 3, създаден в Съединени американски щати, към този момент разполага с USB-C портове и безжично зареждане
(снимка: CC0 Public Domain)

Tesla усъвършенства „ в придвижване ” своите модели електрически автомобили, предлагани на пазара. Последната оригиналност е появяването на USB-C портове и безжично зареждане за смарт телефони в американския вид на Model 3.

За разлика от останалите производители, Tesla създава условно еднакъв модел през целия му витален цикъл, без да прибягва до плануван „ рестайлинг ”. Вместо това компанията вкарва нови технологии и функционалности в колите без доста звук.
още по тематиката
Така да вземем за пример, базовата версия на Tesla Model 3, създаван във Фримонт, Съединени американски щати, получи функционалност, която първо стана налична в китайския Model 3 и в пуснатия през март Model Y – това са USB-C портове и безжично зареждане по Qi стандарт, заяви Electrek.

Интересното е, че за нововъведението оповестява не самата Tesla, а покупател на Model 3, който евентуално е бил сюрпризиран, че открива екстрите в новата си кола. По-рано клиентите можеха да поръчат безжично зареждане в Model 3 против в допълнение възнаграждение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР