Американската тунинг компания Hennessey обяви, че предлага силов пакет, който

...
Американската тунинг компания Hennessey обяви, че предлага силов пакет, който
Коментари Харесай

Hennessey дава почти 1000 конски сили на Ford F-150 Raptor R

Американската тунинг компания Hennessey разгласи, че предлага силов пакет, който дава обещание внушително нарастване в оптималната мощ на така и така извънредно потентният Ford Raptor R.

Новият пакет се назовава Hennessey VelociRaptoR 1000 и при лансирането си на пазара през първото тримесечие на идната година ще предложи на притежателите на спортния пикап опция да усилят оптималната мощ на своята машина от 700 до съвсем 1000 конски сили.

, който е най-екстремната трансформация в цялата история на модела, е оборудван с 5.2-литров, V-образен, осемцилиндров мотор, особено доработено и усъвършенствано окачване FOX и върхово в класа си разстояние от пътя.

Черният му интериор на пикапа пък е подчертан благодарение на приложения от същински въглерод и детайли в оранжев Ford Performance Code Orange цвят.

Освен оптимизация на мотора, от Hennessey VelociRaptoR 1000 идва с нови предна и задна ризница, нов челен диоден панел, 20-цолови Hennessey джанти, офроуд гуми, тематични винилови приложения и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР