Американската телевизия Си Би Ес излъчи нов 30-секунден клип от

...
Американската телевизия Си Би Ес излъчи нов 30-секунден клип от
Коментари Харесай

Бивш съветник на Меган я обвини в тормоз, тя пък критикува остро Бъкингам

Американската телевизия Си Би Ес излъчи нов 30-секунден клип от по този начин чаканото изявление на Опра Уинфри с Меган Маркъл и принц Хари. То ще бъде излъчено в неделя вечерта (рано сутринта в понеделник българско време).

В новия фрагмент някогашната актриса споделя, че не схваща по какъв начин кралското семейство чака от нея и от брачна половинка й да продължат да мълчат.

„ Не знам по какъв начин след всичко това можем да мълчим. Фирмата има дейна роля в разпространението на неистини за нас “ – споделя Меган, като под „ Фирмата “ има поради институцията на кралското семейство.

„ Ако приказваме за риск, че някои неща могат да бъдат изгубени окончателно, истината е, че в действителност доста неща към този момент са провалени “ – споделя многозначително Меган на 67-годишната тв водеща, с която са, Калифорния.



В един от другите рекламни клипове пък декларира „ Казахте някои много шокиращи неща “.

Във вторник напрежението сред Меган и Бъкингам стартира да се повишава след обява в английския вестник „ Таймс “, в която някогашен консултант на Меган я упрекна в тормоз.

В сряда от двореца оповестиха, че стартират следствие и ще беседват с сегашни и някогашни чиновници, с цел да се обясни обстановката.

Меган Маркъл отхвърли обвиняванията. Неин представител съобщи „ Херцогинята е огорчена от тази офанзива към личността й. Като човек, който самичък е бил обект на тормоз, тя ще спомага за изясняване на случилото се “.

Очаква се в изявлението пред Опра Уинфри Меган Маркъл да приказва за акомодацията си в кралското семейство, за брака, майчинството, филантропията и за голямото напрежение, породено от публичния и медиен интерес към нейното семейство.

Повече по тематиката можете да научите тук:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР