Американската риалити звезда Кайли Дженър (полусестра на Ким Кардашиян) успя

...
Американската риалити звезда Кайли Дженър (полусестра на Ким Кардашиян) успя
Коментари Харесай

С един туит Кайли Дженър изтри 1,3 млрд. долара от стойността на Snapchat

Американската риалити звезда Кайли Дженър (полусестра на Ким Кардашиян) съумя единствено с един собствен пост в Twitter да изтрие 1,3 милиарда $ от пазарната стойност на друга обществена мрежа - Snapchat.

Кайли написа до своите 24,5 млн. почитатели: " Някой различен също да не отваря Snapchat към този момент? Или съм единствено аз... това е толкоз тъжно. " След което акциите на компанията безусловно се сринаха - спадът бе с 8%. По-късно затвориха сесията с намаляване от 6 на 100.

sooo does anyone else not open Snapchat anymore? Or is it just me... ugh this is so sad.
— Kylie Jenner (@KylieJenner) February 21, 2018

Проблемите на Snapchat са свързани с редизайна на приложението, който разочарова потребителите и даже докара до основаването на петиция с искане да бъде върнат остарелия вид. Snapchat е в люта борба с конкурентни приложения, да вземем за пример Instagram, което надълбоко тормози вложителите му.

По-късно Дженър пусна различен туит, в който изяснява, че към момента харесва обществената мрежа, само че бедата към този момент бе сторена.

На пръв взор наподобява малко учудващо, че въздействието на 20-годишната риалити звезда е толкоз огромно, само че Дженър в действителност е на път да се трансформира в най-богатия член на клана Кардашиян.

Освен от предаването за фамилията ѝ, тя изкарва милиони от продажбите на личната си линия гримове и от рекламни постове в обществените мрежи, където е следвана от милиони хора, най-вече младежи. А имайки поради, че Snapchat се употребява най-много от младежи, мнението ѝ явно има значение.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР