Американската репортерка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, говори пред

...
Американската репортерка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, говори пред
Коментари Харесай

Джени Суши прати на Блиц речта си и отсече: Кубрат не може да се...

Американската кореспондентка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, приказва пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Тя се изрече по отношение на проблема с българсия боксьор Кубрат Пулев, който нощес получи още веднъж боксовия си лиценз. Американката изпрати извънредно на Блиц своята тирада. 

Цялата тирада на Джени Суши пред Комисията:

" Искам да благодаря на комисията, че ми разреши през днешния ден да приказвам. Искам да им благодаря и за старанието да проверяват този случай. Също по този начин бих желал да изразя сърдечни благодарности на Глория Олред за това, че беше мощна за мен и отдели от времето си.

Присъствах на дуела на Мани Пакиао като почитател и се замислих за моя живот като първо потомство американска филипинка, отгледана от самотна майка имигрантка. 

Следя бокса откогато бях малко момиче. Винаги съм била очарована от волята на мъжете и дамите, които излизат на ринга. Предполагам, че се усещат доста самотни вътре в кръга, тъкмо както аз съм сама в тази борба.

Последните няколко месеца след случая с господин Пулев на 23 март бяха прочувствено и физически изтощителни за мен. Бях обществено засрамвана непрекъснато от отбора на Пулев и от " Топ Ранк ". Бях унизена виртуално от хиляди, които единствено слушаха думите и лъжите, които Кубрат Пулев и Боб Аръм (б.р. - промоутър на Кобрата) изговориха.  Аз съм упреквана от двама души, които не могат да се управляват.  

Това, че господин Аръм не е тук през днешния ден приказва доста. Наскоро той бе в Казахстан, Москва, Токио, Осака и Вашингтон, с цел да следи и провежда мачове, само че не може да откри време да дойде тук - на един час полет от вкъщи му. Г-н Аръм не се вълнува от половия тормоз. Това кара човек да се зачуди има ли просвета на полов тормоз в офиса на " Топ Ранк ". 

Г-н Аръм сподели в изявление, че не има вяра боксьор с размерите на Кубрат Пулев, с кърваво лице, да сграбчва за лицето кореспондент, да го целува и това да се назовава полов тормоз. Бих желала да видя дали ще мисли по друг метод в случай че огромен кървясъл човек направи същото с него без единодушието му.

Г-н Аръм споделя, че живеем в вманиачен свят, в който не се разрешава на хората да живеят обикновено. Ненавиждам мнението, че тъкмо преди година Кубрат Пулев е бил толкоз разчувствуван от триумфа, че това му е дало право да ме тормози под всякаква форма. Това е полуда за мен. Трябва да имам право да предпочитам кой да ме целува. 

Това държание се случва от десетилетия и има мъже, на които им се разминава, тъй като дамите си мислят, че никой не ги чува и няма кой да ги поддържа.  Наказанието на Пулев е за всички дами, които няма къде да се оплачат. Това е смяната, от която имаме потребност.

Надявам се тази комисия да продължи да постанова наказания на спортисти, които упражняват тормоз на работното място ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР