Американската репортерка Джени Суши и адвокатката й Глория Олред искат

...
Американската репортерка Джени Суши и адвокатката й Глория Олред искат
Коментари Харесай

Джени Суши и адвокатката й искат WBA да накаже Кобрата

Американската кореспондентка Джени Суши и адвокатката й Глория Олред желаят Кубрат Пулев да бъде глобен и от Световната боксова асоциация (WBA), освен от Атлетическата комисия на Калифорния, оповестява изданието Vegas Sports Daily , за което работи Равало. Не се разкрива тъкмо какво наказване са поискали за родния боксьор, само че то би трябвало да бъде " съответно ".

Лицензът на Кобрата за щата Калифорния е краткотрайно лишен, а окончателното решение на комисията в Калифорния ще стане ясно на 14 май. Тогава българинът би трябвало да се яви пред комисията, с цел да изясни дейностите си по отношение на репортерката. Ако виновният орган удостовери решението си, лицензът на Пулев ще бъде лишен за територията на Съединени американски щати.
Боксов арбитър: Джени Суши желае да завоюва бързи пари (ВИДЕО) Венцислав Николов разяснява в студиото на "Тази събота" абсурда с целувката на Кубрат Пулев
От изданието оповестиха, че стоят твърдо зад Суши и я поддържат в " търсенето на правдивост за този противен случай ". От там прибавят, че ценят приноса на репортерката и всички дами за спортната промишленост и имат вяра, че " всяка жена има правото да се усеща удобно и безвредно, до момента в който извършва отговорностите си ".

Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред, която се е занимавала с редица каузи за полов тормоз оттатък Океана, настояха за лишаване на лиценза на българския боксьор и дефинираха държанието му за " непоносимо ".

Американската журналистка, чието същинско име е Дженифър Равало, само че е известна с прозвището " Кралицата на голото суши ", съобщи, че се е срещнала с Пулев преди мача му против Богдан Дину в Калифорния. Това удостоверява думите на българина.

След успеха тя направи изявление с Пулев, по време на което той я сграбчи за лицето и я е целуна по устните. Репортерката твърди, че по-късно Кубрат я е сграбчил и за задните елементи.

Суши удостовери, че е била на празненството на българските боксьори след церемония вечерта в Коста Меса. Но съобщи, че е отишла единствено, с цел да прави служебните си отговорности и да вземе изявленията от присъстващите. Това обаче опонира на изказванията на Кубрат и Тервел Пулеви, съгласно които тя е посочила фамилиарност и с други мъже по време на празненството след успехите им.

Тервел Пулев даже загатна с малко видео в Инстаграм по какъв начин в действителност се е държала репортерката на празненството след боксовата церемония в Коста Меса, Калифорния.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР