Американската правителствена агенция НАСА има сериозна конкуренция, и то не

...
Американската правителствена агенция НАСА има сериозна конкуренция, и то не
Коментари Харесай

Пловдивски квартал конкурира НАСА! Толкова сателити и в няма

Американската държавна организация НАСА има сериозна конкуренция, и то не къде да е, а в пловдивския квартал Столипиново. В напълно скоро време американците ще бъдат съществено засенчени точно от нашите роми.

Учените в Съединени американски щати може да разполагат с една от най-модерните техники в света, само че сигурно не са виждали толкоз спътници, колкото има в махалата.


Пловдивските роми може да нямат покрив над главата си, само че пък имат спътник! И то не един или два… някои от терасите в Столипиново са накичени с по три или четири. Какво като нямаш жилище или пък работа? Дори и най-схлупената дребна къщичка си има паница. Дори и да се срути, тв приемникът ще остане, а спътникът ще стои гордо на покрива като знаме, написа " Трафик ".



Може да се каже даже, че това е белег за богатство - колкото към този момент сателитни чинии имаш, толкоз по-добре си. Важното е да гърми турският музикален канал и ваучър да става. Във всяка стая би трябвало да има най-малко по един тв приемник и той да бъде закичен със спътник. Една паница коства единствено 70 лв. – еднократна цена, и може да излъчва над 250 турски канала. Трябва да се цялостни с нещо въпреки всичко всекидневието, по този начин и по този начин няма работа... най-малко да сме осведомени какво се случва по света и у нас. И по този начин спътникът става част от фона в квартала. Боклуци, коне, сергии и хиляди спътници...

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР