Американската поппевица Никол Шерцингер няма никакво време за личен живот

...
Американската поппевица Никол Шерцингер няма никакво време за личен живот
Коментари Харесай

Никол Шерцингер: Нямам време за любовен живот

Американската поппевица Никол Шерцингер няма никакво време за персонален живот и е оставила любовните си тръпки на назад във времето. Това настояват американски и английски таблоиди, изброявайки многото задължения, с които 40-годишната хубавица е затрупана.
View this post on Instagram
Lifeguard on duty

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on May 22, 2019 at 2:01pm PDT

Тя води редом две риалити-предавания, които са на два разнообразни континента. И в промеждутъка, съумява да отскочи до Хаваите, с цел да се срещне със фамилията си. И всичко това става с цената на любовните трепети в живота.
View this post on Instagram
Love from Hawai’i

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on May 22, 2019 at 1:50pm PDT

Шерцингер имаше връзка с българската звезда на тениса Григор Димитров от края на 2015 година Според английските медии, двойката е прекратила взаимоотношенията си през февруари тази година, само че до момента няма нито удостоверение, нито отказване на тази информация и от двете страни.
View this post on Instagram
Home for the weekend

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on May 20, 2019 at 4:26pm PDT

Иначе в последните месеци двамата непрекъснато са на разнообразни континенти и не са се засичали въобще, което единствено налива масло в огъня на информациите, че към този момент не са дружно. Изпълнителката раздира времето си сред Северна Америка и Австралия, до момента в който Димитров е най-вече в Европа, а когато той е в Щатите, певицата е на Стария континент.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР