Американската поп звезда Тейлър Суифт триумфира на Европейските музикални награди

...
Американската поп звезда Тейлър Суифт триумфира на Европейските музикални награди
Коментари Харесай

Тейлър Суифт - Рекордьорката

Американската поп звезда Тейлър Суифт победи на Европейските музикални награди на MTV в Дюселдорф, Германия, като завоюва четири от най-важните оценки. Тя получи наградите за най-хубав реализатор, най-хубав поп реализатор, най-хубаво видео и най-хубаво видео (дълга форма) за " All Too Well ".

Тейлър Суифт беше най-награждаваната звезда на тазгодишните европейски музикални награди на MTV, само че успеха ѝ беше предизвестена още преди самото събитие. Американската звезда, която сега оглавява класациите с осъществяването си " Anti-Hero " от новия си албум " Midnights ", се появи изненадващо на премиите в Дюселдорф, с цел да прибере премията си - последната от дългата поредност оценки за певицата и авторката на песни. Приемайки първата си премия за вечерта, тя съобщи: " Феновете са единствената причина всичко това да ми се случва. "

Суифт пусна новия си албум преди по-малко от месец и единствено 24 часа след формалната премиера, той към този момент влезе в историята. Музикалната стрийминг услуга Spotify разгласи, че е станал най-слушаният албум в границите на един ден.

Междувременно тази седмица Тейлър Суифт разгласи, че потегля на турне в Съединени американски щати, за първи път от 2018 година И това безусловно докара до нервност измежду нейните почитатели. Прекупвачите на билети към този момент се пробват да продават един пропуск за идното турне на цена, стигаща до 28 000 $, защото трети ден почитателите се пробват безуспешно да си обезпечат места за концерта онлайн през интернет. Предварителните продажби започнаха във вторник и доведоха милиони хора до уеб страницата Ticketmaster, а големият трафик провокира периодически спирания и дълго очакване онлайн.

Порталът, който е благосъстоятелност на " Live Nation Entertainment " съобщи, че продажбата е провокирала " невиждано търсене ", което е довело до забавяния и че са работили бързо за разрешаването на тези проблеми.

Всъщност последните няколко години са същински успех за Тейлър Суифт и освен че жъне триумфи, а непрекъснато усъвършенства личните си върхове. Тя е един от дребното реализатори, чийто триумф бе предсказан още при започване на кариерата ѝ и оттогава пътят е единствено нагоре.

Тейлър Алисън Суифт е родена в Рединг, Пенсилвания, на 13 декември 1989 година На 10 година взе участие на караоке състезания и фестивали. По това време се занимава и с писане на текстовете за песни. През цялата си кариера Суифт е твърдяла, че най-големият ѝ гений е точно основаването на текстове - изразяването на страсти и разказването на случки посредством музиката й.

Именно геният ѝ да споделя истории ѝ печели контракт със звукозаписна компания. На 14 година убеждава фамилията си да се реалокират в Нашвил, Тенеси, с цел да преследва музикална кариера. Тогава среща Скот Брошета, който се приготвя да стартира собствен музикален лейбъл на име Big Machine Records. Суифт става един от първите реализатори на компанията, а татко ѝ купува 3% от лейбъла. През октомври 2006 година дебютният албум на певицата към този момент е реалност. Той носи нейното име и е в кънтри жанр, от него са продадени 7 милиона копия.

В края на 2008 година излиза вторият диск на Суифт - " Fearless ". Тогава излиза наяве, че певицата има огромна почитател база и триумфът на " Taylor Swift " не е бил инцидентен. Fearless продава 592 000 копия през първата си седмица - невиждани числа за кънтри албум. Това се трансформира в най-награждавания кънтри албум за всички времена. Печели даже " Грами " за " Албум на годината ", с което става най-младият притежател на най-престижния музикален приз.

През 2012 година певицата прави първите си по-сериозни опити с поп музика. Албумът ѝ Red съдържа както кънтри класики, по този начин и денс-поп части. Две години по-късно тя тотално загърбва кънтри музиката с албума си " 1989 ". Той продуцира 5 шлагера, а с помощта на него русокоската доближава международна известност, каквато не е имала преди.

До момента Тейлър има издадени 9 албума и 225 награди, измежду които 11 награди Грами и 16 американски музикални награди. Освен с триумфите в музиката. Тейлър е известна и множеството си неуспехи в любовен проект. Нейните многочислени връзки постоянно стават обществено притежание и обект на доста злословия, а самата тя ги разказва в песните си. Мъката и яростта от краха на романсите ѝ са доста " вкусни " за публиката и се трансформират в шлагер, събрани в песни.

Източник:Труд

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР