Американската поп звезда и номинирана за Оскар актриса Лейди Гага

...
Американската поп звезда и номинирана за Оскар актриса Лейди Гага
Коментари Харесай

Лейди Гага се раздели с годеника си Крисчън Карино

Американската поп звезда и номинирана за Оскар актриса Лейди Гага се раздели със своя другар Крисчън Карино . Това е втората разлъка за певицата през последните три години, отбелязва Ройтерс.
 
Представител на 32-годишната звезда удостовери пред медиите, че изпълнителката на песента " Shallow " и Крисчън Карино , който беше и неин импресарио, са прекратили връзката си, без да дава детайлности.
Lady Gaga splits with fiance Christian Carino
— Reuters Top News (@Reuters) " Просто не се получи. Понякога връзките завършват ", сподели неуточненият източник пред сп. " Пийпъл ". " Няма трагична история ".
 
Новината за раздялата идва дни преди церемонията по връчването на премиите Оскар . Лейди Гага е номинирана за оценката за най-хубава женска роля за осъществяването си в сантименталния мюзикъл " Роди се звезда ".

 
На церемонията за филмовите награди Оскар тази неделя Гага ще пее " Shallow, " която е и една от препоръчаните за златна статуетка песни.
Lady Gaga and Fiancé Christian Carino Have Split
— People (@people) През октомври 2018 година Лейди Гага оповести, че с Карино са сгодени. Тяхната връзка стартира през февруари 2017 година - няколко месеца откакто певицата беше прекратила 5-годишната си връзка с артиста Тейлър Кини .

-->
 
На тържественото връчване на музикалните награди Златен глобус и на премиите на актьорската колегия в Лос Анджелис Гага и Карино бяха дружно и изглеждаше, че са в положителни връзки. Но на 10 февруари, когато Лейди Гага пя на премиите Грами , почитателите видяха, че тя не носи огромния си годежен пръстен.
 Лейди Гага и Крисчън Карино Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР