Американската поп певица и актриса Селена Гомес заяви на пресконференция

...
Американската поп певица и актриса Селена Гомес заяви на пресконференция
Коментари Харесай

Селена Гомес: Социалните медии са пагубни за младите

Американската поп певица и актриса Селена Гомес съобщи на конференция в Кан, че обществените медийни платформи имат пагубно въздействие върху младежите, което може да е рисково и да способства за свят на дезинформацията, съобщи Ройтерс.

26-годишната звезда дойде в Кан, с цел да показа откриващия фестивала филм " Мъртвите не умират ", в който партнира на Бил Мъри и Тилда Суинтън. Пред публицисти хубавицата показа: " Разбирам, че е занимателно да се употребяват обществени платформи, само че съм обезпокоена, когато виждам по какъв начин млади девойки и момчета са изложени на въздействието им. Не считам, че в някои случаи хората получават вярната информация ".

Гомес има над 150 млн. почитатели в инстаграм, без значение че за известно време отсъстваше от обществените мрежи.

Световноизвестната актриса Джулиан Мур по време на конференция в Кан се разгласи за равенството сред мъжете и дамите в киноиндустрията, съобщи Асошиейтед прес. " Твърдо стоя зад квотите в сектора. Мисля, че те са положително нещо за реализиране на полово тъждество ", съобщи актрисата. И добави: " Трябва необятно да отворим вратите на дамите и на малцинствата. Необходимо е да променим цялата просвета в киноиндустрията. И тук добра работа може да свършат наложителните квоти за равнопоставено присъединяване на половете. "

" От 20 години сме като " жълтите жилетки ", настояваме за права и сме жертви на полицейско принуждение ", съобщи французинът Мадж Ли, който с първия си пълнометражен филм " Клетниците " (2017), номиниран за премията " Сезар ", бие паника за ситуацията в предградията, съобщи Франс прес. Лентата е включена в конкурсната стратегия в Кан. Мадж Ли е бранш и продължава да живее в Клиши-Монфермей в Сена Сен Дени, източно от Париж. Заснел е документален филм за родния си град след протестите през 2005 година, провокирани от гибелта на двама младежи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР