Американската поп певица и актриса Селена Гомес заяви на пресконференция

...
Американската поп певица и актриса Селена Гомес заяви на пресконференция
Коментари Харесай

Селена Гомес: Социалните медии са пагубни за моето поколение

Американската поп певица и актриса Селена Гомес съобщи на конференция в Кан, че обществените медийни платформи имат пагубно въздействие върху младежите, което може да е рисково и да способства за свят на дезинформацията, съобщи Ройтерс.

"Социалните медии в действителност са ужасни за моето потомство - сподели 26-годишната Гомес, която дойде в Кан, с цел да промотира кино лентата "Мъртвите не умират ". - Разбирам, че е занимателно да се употребяват обществени платформи, само че съм обезпокоена, когато виждам по какъв начин млади девойки и момчета са изложени на въздействието им. Не считам, че в някои случаи хората получават вярната информация. " Тя партнира на Бил Мъри и Тилда Суинтън във кино лентата, с който бе открит фестивалът.
5

Гомес има над 150 милиона почитатели в Инстаграм, без значение че за известно време отсъстваше от обществените мрежи.

Световноизвестната актриса Джулиан Мур по време на конференция в Кан се разгласи за равенството сред мъжете и дамите в киноиндустрията, предава Асошиейтед прес. "Аз твърдо стоя зад квотите в сектора, мисля че те са положително нещо за реализиране на полово тъждество, съобщи актрисата. Ние би трябвало необятно да отворим вратите на дамите и на малцинствата. Трябва да променим цялата просвета в киноиндустрията, и тук добра работа могат да свършат наложителните квоти за равнопоставено присъединяване на половете ".

"От 20 години сме като "жълтите жилетки ", настояваме за права и сме жертви на полицейско принуждение ", съобщи французинът Мадж Ли, който с първия си пълнометражен филм "Клетниците " бие паника за ситуацията в предградията, съобщи Франс прес. Филмът му е включен в конкурсната стратегия в Кан.

Мадж Ли е бранш и продължава да живее в Клиши-Монфермей в Сена-Сен Дени, източно от Париж. Той снимал документален филм за родния си град след протестите през 2005 година, провокирани от гибелта на двама младежи. През 2017 година снима късометражния филм "Клетниците ", който е номиниран за премия "Сезар ". По-късно показаното във кино лентата става основа на пълнометражния му филм, който довечера ще бъде показан на феста.

"През 2005 година си създадохме дребна визия за нещата, само че 15 години по-късно те въобще не са еволюирали ", означи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР