Американската полиция предупреди днес за възможен план на екстремистка милиция

...
Американската полиция предупреди днес за възможен план на екстремистка милиция
Коментари Харесай

Американската полиция предупреди за възможно нападение на Капитолия

Американската полиция предизвести през днешния ден за " вероятен проект " на екстремистка милиция да нападне на следващия ден Капитолия, съобщи Франс прес.

Последователите на тайната доктрина КюАнон считат, че Доналд Тръмп ще встъпи в служба на 4 март за втори мандат като президент на Съединени американски щати.

Привърженици на Тръмп към този момент започнаха гибелен взлом на постройката на Конгреса на 6 януари, до момента в който там бе утвърждавана успеха на демократа Джо Байдън на президентските избори в страната през ноември.

" Получихме информации, които демонстрират вероятен проект на разпозната милиция да нахлуе на Капитолия на 4 март ", заяви в официално съобщение полицейското звено, натоварено с защитата на комплекса. То акцентира, че взима " тези информации на съществено " и е " квалифицирано за всички евентуални закани ", само че отхвърли да даде повече детайлности на този стадий поради поверителния темперамент на сведенията.

До 1933 година президентите на Съединени американски щати са встъпвали в служба на 4 март, а не на 20 януари, както в този момент повелява традицията.

Последователите на КюАнон имат вяра, че Тръмп ще избави света от корумпирания и педофилски хайлайф. Хора, самообявили се за членове на придвижването, бяха измежду стачкуващите, щурмували Капитолия преди два месеца, отбелязва Агенция Франс Прес.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР