Американската полиция издирва полугол мъж, който застреля четирима души в

...
Американската полиция издирва полугол мъж, който застреля четирима души в
Коментари Харесай

Американската полицията издирва полугол мъж, застрелял 4-ма души в ресторант

Американската полиция търси полугол мъж, който простреля четирима души в ресторант в покрайнините на Нашвил в неделя и избяга, откакто „ воин “, съумя да му вземе оръжието, съобщи FOXNews.
Полицията в Нашвил, щата Тенеси, съобщи, че обвиненият имал „ душевни проблеми “, а след офанзивата кметът на града оправи необикновен апел за „ всеобхватна промяна “ в притежаването на оръжия.
При нападението в ранните часове в неделя в денонощния ресторант за гофрети в предградието Антиох на място бяха убити двама мъже на възраст 29 и 20 години и 21-годишна жена. В болница умря 23-годишният рапър Акила Дасилва, а от получените рани са лекувани две дами на 21 и 24 години.
Полицията разпознава нападателя като 29-годишния Травис Рейкинг, като сподели, че той може да е въоръжен с пушка и револвер. Той стрелял в ресторанта с полуавтоматичната пушка AR-15, като бил гол като се изключи зелено яке.
Тя му била отнета от Джеймс Шоу (29 г.), който даде конференция с превързана дясна ръка.
Нападателят разкрил огън през стъклата на ресторанта и се опитал да влезе, когато бил пресрещнат от него. Стрелецът презареждал или оръжието засякло, когато Шоу го блъснал с въртящата се врата на входа, след което почнала битка. Той съумял да хване пушката и да я хвърли зад кухненския плот, след което избутал нападателя на открито.
Полицията заяви, че нападателят изхвърлил зеленото яке, до момента в който бягал към дома си, където обул панталони и избягал в близката гора.
Смелите дейности на Шоу бяха похвалени от кмета и шефа на полицията на Нешкил, а шефът на атакувания ресторант го назова „ воин “.
„ Нуждаем се от всеобхватна промяна, като реакция на стрелбите с доста жертви, стрелбата у дома, инцидентните прострелвания и убийствата “, съобщи градоначалникът Дейвид Брайли. Според него оръжията за война би трябвало да изчезнат от улиците.
От полицията оповестиха, че търсеният нападател Рейкинг, който произхождал от щата Илинойс, е бил арестуван от Сикрет сървис през юли 2017 година, тъй като влезнал в неразрешен периметър към белия дом. Тогава му лишили разрешителното за оръжие в Илинойс, а оръжията, в това число пушка AR-15, била иззети.
Но управляващите в Илинойс по-късно ги върнали на татко на Рейгинг, а той в този момент признал, че ги дал на сина си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР