Американската певица Шер намали цената на луксозното си имение в

...
Американската певица Шер намали цената на луксозното си имение в
Коментари Харесай

Певицата Шер продава луксозно имение с отстъпка

Американската певица Шер понижи цената на първокласното си имение в Малибу с 12 %.

Изпълнителката продава къщата за 75 милиона $ (5,7 милиарда рубли), до момента в който предходната цена на къщата беше 85 милиона, според Mansion Global.

Шер купува парцела през 1989 година за 3 милиона $. Къщата е издигната върху имот от 0,6 хектара в сходство с желанията на певицата.

Звездата се пробва да се отърве от имението не за първи път: преди повече от 10 години тя разгласи парцела за продажба за 45 милиона $, само че купувач така и не се откри.

Площта на къщата е 1,2 хиляди квадратни метра. Вътре има седем спални, всекидневна с камина, кухня, фитнес зала, киносалон, стая за предпазване на перуки и климатична система. Интериорът на корпуса се отличава с просторни пространства, детайли от бронз, варовик, италиански и френски мрамор. В допълнение към главната постройка, обектът разполага с басейн, тенис корт и вила за посетители.

Когато домът излезе на пазара предходната година, певицата и актриса сподели пред The ​​Wall Street Journal, че постоянно се е забавлявала в дома, организирайки „ интимни вечери в фамилната столова “ и по-големи „ празненства в палатки в двора и зоната на басейна “.

Наричана „ Богинята на попа “, 76-годишната Шер има обективен дял от първокласни недвижими парцели в региона на Лос Анджелис. През 80-те години на предишния век тя живее в имение с марокански жанр в Бевърли Хилс, което преди няколко години беше продадено за 16 милиона $. Тя също по този начин продаде доста по-скромна къща в жанр Тюдор в Бевърли Крест през 2018 година за 2,5 милиона $. Тя също е живяла в историческото имение Owlwood Estate в Holmby Hills, което беше продадено за 88 милиона $ през 2021 година

Превод: GlasNews.bg / Снимка: Getty Images, Гугъл Maps
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР