Американската момичешка група Destiny`s Child планира да се събере отново.

...
Американската момичешка група Destiny`s Child планира да се събере отново.
Коментари Харесай

Destiny`s Child се събират

Американската момичешка група Destiny`s Child възнамерява да се събере още веднъж. Причината - членовете на триото са се въодушевили от триумфалното завръщане на сцената на Spice Girls.

Според източник, представен от „ Контактмюзик “, поп дивата Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко огромни концерта през 2020 година, с цел да отбележат две десетилетия от основаването на групата.

На хоризонта се чака може би и появяването на нови песни твърди още източникът.

„ Бионсе обезверено се пробва да събере девойките в звукозаписното студио с нея. Според нея какъв по-добър миг от 2020 година, когато ще отбележат две десетилетия от основаването на групата. Тя видя триумфа на Spice Girls, само че желае да го повтори – с по-голям и по-добър триумф “, издаде непосредствен до нежната половинка на Джей Зи.

Припомняме, че Destiny`s Child поеха по разнообразни пътища през 2006 година, само че се събраха за специфична поява на фестивала „ Коачела “ през април 2018-а. Всяко от трите девойки от групата има сполучлива независима певческа кариера, като Бионсе има шест солови албума зад тила си. Мишел Уилямс и Кели Роуланд имат по четири.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР