Американската Мейджър лига получава нови удари в опитите си да

...
Американската Мейджър лига получава нови удари в опитите си да
Коментари Харесай

Ванкувър пристигна в Орландо за турнира MLS is back без петима футболисти

Американската Мейджър лига получава нови удари в опитите си да рестартира шампионата в Съединени американски щати, откакто Ванкувър Уайткапс разгласи, че пет индивида от отбора няма да пътуват за шампионата във Флорида. Нападателите Лукас Кавалини и Фреди Монтеро няма да бъдат с тима на шампионата MLS is back, защото са инфектирани с ковид.

Джордж Мукумбилва, който е със статут на непрекъснато пребиваващ в Канада, няма позволение да пътува отвън страната. Същото се отнася и за Тосейн Рикетс, който се оплаква от необичайно положение на тялото и необикновена обща кондиция, което е с висок риск за възможна зараза с COVID-19.

Единствен няма да играе по приятни аргументи Анди Роуз, който си остана вкъщи, тъй като жена му ще ражда.

" Заради настоящата обстановка с COVID-19 аз реших, че е по-добре да остана с жена ми и дъщерите ми. Не беше по никакъв начин елементарно, написа Монтеро в “Инстаграм”. До момента той има седем сезона в МLS, в които е изиграл 168 мача и е вкарал 68 гола.

Същите са опасенията и на Кавалини, който е национал на Канада. Иначе с сакат състав Ванкувър ще играе с Далас на следващия ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР