Американската корпорация за производство на коли General Motors съобщи в

...
Американската корпорация за производство на коли General Motors съобщи в
Коментари Харесай

General Motors продава новия си електрически Chevrolet Blazer на цена от 45 000 долара

Американската корпорация за произвеждане на коли General Motors заяви в понеделник, че скоро пуска на пазара новия си електрически Chevrolet Blazer. Той се чака да конкурира кросоувърите на електрическите автомобили Ford Mustang Mach-E и Tesla Model Y.

2024 Chevrolet Blazer се чака да дойдат в шоурумите на дилърите при започване на идващото лято. Началната цена ще бъде от 45 000 $, а за "SS " серията - 66 000 $.



GM пресмята, че кросоувърът ще може да форсира от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди, в съпоставяне Model Y Performance и Mach-E форсират за към 3,5 секунди.

Пробегът ще бъде сред 397 км и 514 км според от модела. Компанията ще предложи и вид на автомобил, който да се употребява от органите на реда.

Новият Blazer EV ще се създава в завода на GM в Ramos в Мексико, където се сглобява и обичайният Blazer.

Blazer EV ще има опция за предно, задно или задвижване на всички колела, според от модела. Подобно на екстериора, интериорът на автомобила е друг от обичайния.

Очаква се Blazer EV да бъде четвъртият електрически модел на Chevy. В компанията продава Bolt EV и Bolt EUV с по-старата технология за акумулатори на GM. Началната цена за обичайния Blazer 2022 с мотор с вътрешно горене варира от към 35 000 до 43 000 $.
Тагове
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР