Американската компания EVGA, известна преди всичко като производител на графични

...
Американската компания EVGA, известна преди всичко като производител на графични
Коментари Харесай

EVGA предлага платинeни захранващи блокове от серията SuperNova, PQ

Американската компания EVGA, известна на първо място като производител на графични карти, основани на чиповете от Nvidia, заяви за дебюта на линията от зареждания SuperNova PQ. Тази серия се съставлява от три устройства с мощности 750, 850 и 1000 W, притежаващи „полумодулна“ система за свързване на кабелите и отговарящи на документа 80 Plus Platinum.

За мощни страни на зарежданията EVGA SuperNova PQ, производителя смята използването на високотемпературни (105°C) кондензатори, японско произвеждане и съществуването на една 12-волтова линия с най-голяма мощ на тока от 62,5 до 83,3 А. За изстудяване на устройствата дава отговор 135-мм вентилатор, въз основата на хидродинамичен лагер, който се изключва при натоварвания по-малко от 30% от номиналната стойност на устройството.



Както към този момент бе упоменато, зарежданията имат „полумодулна“ система за свързване на кабелите, а измежду тях участва и единствено ATX 24-pin. Устройствата SuperNova PQ имат системи за отбрана от късо съединяване, нараснало и намалено напрежение, претоварване по работен ток и мощ, прегряване и се оферират с 10-годишна гаранция от производителя.

Захранващите източници EVGA SuperNova PQ са налични за покупка в официалния онлайн магазин на цени от $140, $160 и $210 за решенията с мощности надлежно 750, 850 и 1000 Вата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР