Американската компания Carvana, която се занимава с търговия с коли

...
Американската компания Carvana, която се занимава с търговия с коли
Коментари Харесай

Бизнес с коли на старо направи това семейство с $5 милиарда по-богато за ден

Американската компания Carvana, която се занимава с търговия с коли на остаряло, към момента не е разгласила тримесечните си резултати.

Въпреки дребното информация, която споделят от сдружението през последните години, с помощта на него Ърни Гарсия старши и сина му Ърни Гарсия младши са станали едни от най-богатите хора в Съединени американски щати.

Бащата е най-големият акционер в компанията, основана във Финикс. Основно компанията продава коли втора употреба в големи вендинг машини. Синът му е основен изпълнителен шеф, а двамата ръководят активи за 21,4 милиарда $, демонстрира Bloomberg Billionaires Index.

Във вторник акциите на Carvana са поскъпнали с 31% на борсата в Ню Йорк след показана прогноза за рекордни доходи и облага. Само от началото на годината книжата на компанията са със 150% нагоре, откакто американските консуматори се обърнаха повече към вторичния пазар на коли.

Carvana дава опция на клиентите да избират от над 19 000 модела втора употреба, които могат да купят в границите на 10 минути от онлайн платформата ѝ. Купувачите могат да вземат новия си автомобил от повече от дузина вендинг машини в страната.

През предходната година компанията е продала към 200 000 коли, а облагата ѝ се е удвоила до 3,9 милиарда $. През тази упованията са, че продажбите ще стигнат 2 милиона броя.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР