Американската комедия Мъж търси жена“ (Man Seeking Woman) се завръща

...
Американската комедия Мъж търси жена“ (Man Seeking Woman) се завръща
Коментари Харесай

Мъж търси жена с премиера за България - сезон 3

Американската комедия " Мъж търси жена “ (Man Seeking Woman) се завръща с нов трети сезон от 24 ноември, понеделник-петък 01:45 часа.

Този сериал демонстрира по изключително занимателен метод забавния живот на Джош Грийнбъг (Джей Барушел), които непреклонно преследва любовта, вървешком на срещи, които са на  живот и гибел. Базиран е по книгата с къси истории на Саймън Рич " Последната другарка на земята “. Рич е основател и изпълнителен продуцент на комедията, дружно с изпълнителните продуценти Джонатан Кризъл, Андрю Сингър и Лорн Майкълс и Broadway Video.

В предходните сезони на " Мъж търси жена “ гледахме по какъв начин Джош съумява да се пребори с дребни и огромни провокации, някои от тях доста занимателни, само че и доста рискови – голям брой неловки любовни срещи, глупави смс-и, любовен триъгълник с най-хубавия му другар Майк, стотици смъртни случай и какво ли още не.

В този сезон на сериала,  Джош ще се е преборил с доста неща, човекоядни чудовища и смъртоносни извънземни в търсеното на любовта.  След множеството неловки и и комични  обстановки той среща Луси (Кейти Финдли). Въпреки че е имала доста тежък ден, те имат страхотна първа среща и бързо стават неразделни. За в този момент остава най-сериозното предизвикателство за Джош, а точно да бъде в дълготрайна връзка. С Луси ще се сблъскват с дългогодишни, общи другари, безпощадни наркодилъри, отзивчиви горски създания, студентски заеми и даже със самия  Бог.  За да преборят всички компликации, ще би трябвало да се научат да живеят като екип.

Не пропускайте трети сезон на комедийния сериал " Мъж търси жена “ (Man Seeking Woman). Очаквайте доста забавни и занимателни завършения с обичаните си герои.

Участват още: Ерик Андре (The Eric Andre Show) в ролята на Майк, увереният и дръзновен най-хубав другар на Джош, Брит Лоуър (Unforgettable) в ролята на Лиз, по-голямата сестра на Джош.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР