Американската кардиологична асоциация публикува изследване, според което орехите са фактор

...
Американската кардиологична асоциация публикува изследване, според което орехите са фактор
Коментари Харесай

4 шепи орехи/седм. спасяват от преждевременна смърт, язва, рак, проблеми с простатата - slava.bg

Американската кардиологична асоциация разгласява проучване, съгласно което орехите са фактор за избавяне от преждевременна гибел, изключително при дамите. Те понижават също по този начин риска от рак и деменция. За това оказват помощ техните растителни белтъчини.
Специално удобната им функционалност против болесттите на сърцето е 12% понижаване на риска. С 21 на 100 намаляват шанса да изпаднем в старческо малоумие с времето.
е какви и по какъв брой би трябвало да се ядат!
Учените предизвестяват, че потребни са несолените орехи. По мотив количеството - яжте по 1 своя шепа всякога, според от размера на ръката ви е и потребността на организма. Имате потребност от 4 шепи седмично.
Корейските учени пък извадиха резултати от свое изследване, което сочи извънредно потребния резултат на орехите против язва и особено за рак на стомаха - подла и сложна за хващане болест.
На всичко от горната страна орехите демонстрират и мощно противовъзпалително деяние, което в действителност си е и напълно разумно - изключително като върнем нагоре и си напомним, че лекуват язва.
Освен афродезиак и тази ядка има и друга чудодейна функционалност. Много е добра за намаляване на заплахата от проблеми с простата - също тежък рак в крайната си фаза.
По този мотив, дано да кажем 2 думи за секс-помощта на другите ядки:
шам фъстъкът покачва кръвоснабдяването на мъжкия орган, а лешниците подтикват оптималното наслаждение и на двата пола....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР