Американската автомобилна компания Lucid Motors иска да постави нови стандарти

...
Американската автомобилна компания Lucid Motors иска да постави нови стандарти
Коментари Харесай

Lucid отваря ново студио в Дюселдорф

Американската автомобилна компания Lucid Motors желае да сложи нови стандарти за електрически първокласни транспортни средства със седана Lucid Air 23 и в този момент разгласи формалното разкриване на най-новото си европейско студио - в Дюселдорф, Германия.

Мегаполисът на Рейн е петият търговски обект на Lucid в Европа и вторият в Германия. Разположено в сърцето на Дюселдорф на известната комерсиална улица Königsallee, новото студио показва възходящото наличие на Lucid в Европа и задачата на марката да оферират изключителни електрически транспортни средства в цяла Германия.

„ Ние сме разчувствани да отворим нашето второ студио в Германия, страна с огромна пристрастеност към колите и високо екологично схващане “ - сподели Зак Едсън, вицепрезидент продажби и обслужване в Lucid Group - „ Реакциите, който получихме в отговор на откриването на първия ни магазин в Мюнхен, сподели, че немските клиенти са подготвени за Lucid. Нашият Lucid Air е оптимално планиран за условия на автомагистрала. Той впечатлява с изключителния си обсег, неповторим дизайн, невероятна продуктивност и извънредно време за зареждане. Очакваме с неспокойствие да споделим Air с хората от Дюселдорф. "

Всяко Lucid Studio предлага на клиентите изчерпателен взор към Lucid Air, наблягайки естетиката на дизайна на компанията и предоставяйки опция да научат повече за продуктите и технологиите на Lucid, проектирани и създадени в Калифорния. Посетителите, които се интересуват от пробно шофиране, могат да се свържат непосредствено с Lucid Studio Düsseldorf авансово.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg