Американската актриса Скарлет Йохансон е най-високоплатената актриса в света, според

...
Американската актриса Скарлет Йохансон е най-високоплатената актриса в света, според
Коментари Харесай

Scarlett Johansson e най-високоплатената актриса в света, според класацията на Forbes

Американската актриса Скарлет Йохансон е най-високоплатената актриса в света, съгласно годишната ранглиста на списание Forbes, съобщи BBC. Тя е спечелила 40,5 млн. $ сред 1 юни 2017 година и 1 юни 2018 година, като е повишила приходите си над четири пъти по отношение на миналата година. По-голяма част от сумата идва от присъединяване й във кино лентата " Avengers " на на Marvel Studios.

Скарлет изпревари Анджелина Джоли, която се подрежда на втора позиция с доходи от 28 милиона $, основно с помощта на хонорара си за кино лентата „ Господарка на злото “ 2, който би трябвало да излезе през 2020 година.

Анджелина е следвана от Дженифър Анистън, която продължава да получава доходи от сериала „ Приятели “ от 90-те години на предишния век. Това несъмнено, са единствено част от нейните приходи. Тя застава на почетното трето място с 19,5 милиона $.

По-нататък в класацията са носителката на Оскар Дженифър Лоурънс с 18 милиона $, Рийз Уидърспуун с 16,5 милиона $, Мила Кунис с 16 милиона $, Джулия Робъртс с 13 милиона $, Кейт Бланшет с 12,5 милиона $, Мелиса Маккарти с 12 милиона $ и Гал Гадот с 10 милиона $.

Изданието сформира годишната си ранглиста на най-високоплатените звезди в киното въз основа на данни от бокс офиса и компанията Nielsen, както и от изявленията с хора от промишлеността. При правенето на класацията Forbes регистрира приходите на актрисите за интервала 1 юни 2017 година - 1 юни 2018 година Общо десетте най-високоплатени актриси в света са проработили през този интервал 186 милиона $. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР