Американската актриса Меган Фокс, която в момента е в България

...
Американската актриса Меган Фокс, която в момента е в България
Коментари Харесай

Меган Фокс е луда по приятеля си

Американската актриса Меган Фокс, която сега е в България за фотосите на кино лентата " Till death " е бясно влюбена в приятеля си - Машин Гън Кели и съжалява, че не го е взела със себе си при обиколките си из нощните питейни заведения в София.

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на хоръра `Midnight in the Switchgrass`, по който Фокс също работи сега. Рандал Емът - режисьор на лентата, дефинира романса на двамата като " сладостен и хубав ".

" Определено имаше химия сред тях на снимачната площадка, те демонстрират невероятна пристрастеност един към различен на нея, и се веселя, че мога да съм част от това. До преди да схвана, че привличането им на екрана минава в действителния живот, си мислех, че съм страховит режисьор и съм ги надъхал да работят както аз желая ", добавя Емът.

Режисьорът и годеницата му Лала Кент постоянно излизат с влюбената двойка Меган и Кели, чието същинско име е Колсън Бейкър. Междувременно Меган неотдавна призна в диалог с Рандал и Лала, че знае, че " нещо " ще се случи сред нея и 30-годишния Машин Гън Кели на снимачната площадка на хоръра.

34-годишната актриса, която е майка на трима синове - Ной, на 7, Бодхи, на 6, и Джорни, на 4 година някогашния си брачен партньор Брайън Остин Грийн, споделя, че е била шокиана, когато е видяла Кели за първи път на снимачната площадка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР