Американската актриса Джилиън Андерсън потвърди, че прекратява участието си в

...
Американската актриса Джилиън Андерсън потвърди, че прекратява участието си в
Коментари Харесай

Агент Скъли напуска Досиетата Х

Американската актриса Джилиън Андерсън удостовери, че приключва присъединяване си в сериала "Досиетата Х ", след края на 11-ия сезон тази година, заяви Contactmusiс.

Звездата, която е на 49 години, и преди намекваше, че актуалният 11-и сезон на научнофантастичната поредност ще е финален за ролята й на Дейна Скъли.

"Време е да приключа ролята на Скъли. Наистина. Изчерпана съм и това ще е краят ", сподели Джилиън на конференция на Асоциацията на телевизионните критици.

Андерсън призна, че в началото се е съгласила да се завърне единствено за продължението на сериала с шест епизода през 2017 година, само че е признателна за опцията да играе паметната героиня повече от две десетилетия.



"Мисля, че основателят на сериала Крис Картър самичък сподели, че при първото продължение от шест серии като че ли се учехме да вървим още веднъж, а с новия сезон от 10 серии още веднъж забързахме темпото и тичаме ", добави тя.

Сезон 11 потегли в телевизионния ефир на 3-и януари. В него взе участие и Дейвид Духовни в ролята на сътрудника от ФБР Фокс Мълдър.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР