Американка с огромна уста, станала известна в TikTok, показа обема

...
Американка с огромна уста, станала известна в TikTok, показа обема
Коментари Харесай

Жена с огромна уста показа нейната вместителност и получи хиляди долари ВИДЕО

Американка с голяма уста, станала известна в TikTok, сподели размера на устата си в английската стратегия This Morning по канала ITV, написа Daily Mail.
30-годишната Саманта Рамсдел от Стамфорд, Кънектикът, Съединени американски щати, стартира да снима видеоклипове за TikTok напролет, когато беше в изолираност поради пандемията на ковид. Скоро тя откри, че множеството от феновете се интересуват от устата й, която е необятна 9,25 сантиметра.



„ Когато върших физиономии, хората питаха:„ Какво ти е с устата? “ - сподели дамата.

„ Започнах да фотографирам занимателни видеоотговори за тях. “ В резултат на това над 875 хиляди души се абонираха за нея за броени месеци. Благодарение на тази известност, за всяко видео тя получава по 14 хиляди $.



Водещите на „ Тази заран “ направиха модел на главата на Саманта Рамсдел в натурален размер и съумяха да набутат в устата й ябълка, поничка, на половина прегънат сандвич и коледна свещ, извоювана от един от феновете. Американката, комуникирала с тях посредством видеовръзка, сподели, че ябълките в действителност елементарно се побират в устата й.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР