Американецът Ник Болетиери, който е един от най-големите тенис треньори

...
Американецът Ник Болетиери, който е един от най-големите тенис треньори
Коментари Харесай

Известният американски тенис треньор Ник Болетиери почина на 91-годишна възраст

Американецът Ник Болетиери, който е един от най-големите тенис треньори в историята, уважава на 91-годишна възраст. Новината бе обявена от германеца Томи Хаас, който е един от многото някогашни тенисисти, които са упражнявали под управлението на Болетиери. Американецът има сериозен принос за развиването на кариерите на Андре Агаси, Серина Уилямс, Мария Шарапова, Борис Бекер, Мери Пиърс и доста други от огромните тенисисти.

" Толкова мемоари, не знам от кое място да стартира ", написа някогашният номер 2 в света Хаас в профила си в Инстаграм. " Благодаря за времето, за знанията, за ангажираността, за експертизата. за волята да споделиш уменията си, за персоналния интерес да ме водиш напред и да ми дадеш най-хубавата опция да осъществя фантазиите си. Вие бяхте идеалист и пионер в нашия спорт, уникален ", написа някогашният немски тенисист, който е останал доста непосредствен с американеца до последните му дни.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР