Американец от щата Тенеси успя да открие лотариен билет с

...
Американец от щата Тенеси успя да открие лотариен билет с
Коментари Харесай

Мъж намери на паркинг загубения си билет от лотарията с печа...

Американец от щата Тенеси съумя да открие лотариен билет с облага от 1 милион $, който изгубил на паркинг, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Ник Слатън от град Спарта научил на 11 март, че печели 1 178 746 $ от лотарията с билета си. " Бях шокиран, не можех да допускам ", споделя мъжът, който купил билета от локалната бакалия на 10 март.

Щом научил, че печели, той се втурнал да показа радостната новина с годеницата си, която била на работа, след което траял с голям брой обиколки на града. Час по-късно мъжът от еуфория изпаднал в суматоха, откакто открил, че билета му го няма. Според разпоредбите на
лотарията, в случай че притежателят загуби билета си, за облагата може да претендира този, който го е намерил. Слатън незабавно тръгнал назад по маршрута си от деня и разкрил билета на паркинга на магазина за авточасти. " Това е билет за 1 милион $ и някой го беше настъпил ", сподели Ник.

Той прибрал билета и си взел облагата. Двамата с годеницата му имат намерение да си купят нови коли и лична къща и да влагат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР