Американец, който преди години спечелил 20 милиона долара от лотария,

...
Американец, който преди години спечелил 20 милиона долара от лотария,
Коментари Харесай

Американец - милионер от лотарията, стана банков обирджия

Американец, който преди години спечелил 20 милиона $ от лотария, стана банков обирджия, написа The Independent.
55-годишният Джеймс Алън Хейс е обвинен за 11 набези против банки, осъществени през предходната година. Начинът му на деяние не се трансформира изключително. Всеки път той демонстрира на касиера на гишето записка, в която написа, че е въоръжен и желае да му се дадат наличните пари. Така той е обрал към 40 000 $.
Хейс е хванат и е признал за 4 обира, сключвайки договорка със съда. Той няма да режи в пандиза, само че му се конфискува колата - PT Cruiser, която купил с откраднатите пари. Любопитното в тази ситуация е, че преди 20 години той спечелил от
лотарията цели 19 млн. $. Както излиза наяве тях, обаче, от дълго време ги няма, което го тласнало към банковите кражби, съобщи БГНЕС.
Вестник Los Angeles Daily News напомня, че Хейс се развежда, откакто печели 19-те милиона и надлежно половината от тях отнася жена му при развода. На него въпреки всичко му останали 6 млн. и би следвало да успее някак да претърпява с тази сума и да не се постанова да обира банки. Той обаче се пристрастил към хероина и парите, вместо да бъдат рационално вложени, се стопили доста бързо. Когато отишли да го задържат през октомври 2017 година служителите на реда с удивление открили, че някогашният милионер живее в гараж.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР