Амбър Кейси, която служи в американската армия, разказва за страшен

...
Амбър Кейси, която служи в американската армия, разказва за страшен
Коментари Харесай

Секс робиня намери спасение в казармата

Амбър Кейси, която служи в американската войска, споделя за заплашителен интервал от живота си, когато на 16 години станала жертва на полова употреба. Тя била изнасилвана стотици пъти и водила непоносим метод на живот, нощувайки в наркобордеи или по рейсовете, с цел да се стопли, написа Mirror.

Сега Амбър е на 29 години и животът ѝ е преобърнат изцяло. Тя възпитава две деца, получила е магистърска степен и и се е посветила на битката с трафика на хора.

Черния интервал в живота на Амбър почнал, когато почнала да се вижда с момче, което ѝ осигурявало храна и облекла. Но след няколко седмици младежът я отвел в жилището си и я принудил да проституира. Амбър обслужвала най-малко по 10 мъже дневно и в случай че изкарала по-малко от 500 $ била грубо пребивана.

"Той сподели, че ме обича и може да реализира всичките ми фантазии. Аз го обичах и му повярвах. Чувствах се горда, когато бях до него. Но един път той ме заведе в жилището си, където имаше още 2 девойки. И повече не излязох от там ", споделя Амбър.

В продължение на 9 месеца през 2006-2007 година Амбър оцелявала с по $20, които харчела за храна и презервативи. "Превърнах се в продажница и когато навърших 17 години, към този момент имах стотици полови сътрудници ", споделя ужасните си мемоари Амбър.

Тя съумяла да се върне към естествения живот с помощта на офицер, който отговарял за набирането на новобранци за армията на Съединени американски щати. Той съумял да я открие 2 години откакто тя се била записала на борсата за приключили учебно заведение. След това ѝ оказал помощ да получи нужните документи, оказал помощ и да вземе изпитите и я подготвил за образование. Момичето постъпило на работа през 2007 година в артилерийски полк в Ирак.





А сутеньорът, който ѝ лишил детството не бил наказан за това, което направил с нея, само че все хак бил вкаран в пандиза за побой и закононарушения, свързани с опиати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР