Amazon реши да закрие фокусираното върху здравето подразделение Halo, спира

...
Amazon реши да закрие фокусираното върху здравето подразделение Halo, спира
Коментари Харесай

Amazon реши да закрие подразделението си Halo

Amazon реши да закрие фокусираното върху здравето поделение Halo, стопира от продажба своите три продукта Halo и възнамерява да редуцира елементи от екипа.

Новината не е огромна изненада. Amazon освен стартира нов кръг от съкращения, само че и компанията необикновено закъсня с играта за следене на фитнес. Оригиналният Halo Band беше елементарен тракер, който започва през 2020 година По това време съперници като Fitbit, Apple и Samsung към този момент бяха добавили функционалности за ЕКГ и  предсърдно мъждене (атриална фибрилация) към своите смарт часовници. Halo Band се отличваше с премерване на телесните мазнини, както и да следи тона на потребителя, когато приказва с други. Последва Halo View през 2021 година и неотдавна  Halo Rise, безконтактно устройство за следене на съня и образован будилник.
-->
В блог Amazon в този момент споделя, че ще възвърне изцяло парите на всички клиенти, които са закупили Halo устройство или каишка за аксесоари през последните 12 месеца. Всички неизползвани предплатени абонаментни такси за Halo ще бъдат възобновени и потребителите повече няма да бъдат таксувани. Amazon също означи, че устройствата ще спрат да работят на 1 август и че всички останали данни ще бъдат изтрити. Потребителите могат също да изтеглят или изтриват данните си преди този момент посредством страницата с настройки в приложението Halo.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР