Allergy UK гарантира, че пречиствателите на LG предпазват от познати

...
Allergy UK гарантира, че пречиствателите на LG предпазват от познати
Коментари Харесай

Пречиствателите на LG с Allergy UK сертификат

Allergy UK подсигурява, че пречиствателите на LG защищават от познати алергени

LG Electronics непрекъснато се стреми към това уредите на компанията да дават отговор на всяко условие и потребност на потребителите, точно по тази причина се погрижи LG PuriCare пречиствателите да бъдат сертифицирани от Allergy UK. Сертификатите удостоверяват, че пречиствателят на LG отстранява и понижава познатите алергени.

Всяка компания, която кандидатства за узаконяване на артикул от Allergy UK минава през серия от проучвания и тестови протоколи, с цел да се ревизира доколко продуктът дава отговор на нормите. Всички проби се вършат от самостоятелна лаборатория, акредитирана с ISO 17025 стандарт.

Протоколите на Allergy UK са особено проектирани да мерят премахването и намаляването на алергени, правейки серия от проби:
Сравнява се равнището на алергени в стаята при потребление на пречиствател и когато не се употребява. Алергенен прахуляк се инжектира във вентилационната система на тестовата стая.
В уреда се употребяват нови филтри за всеки експериментален цикъл.



Алергените във въздуха се събират благодарение на циклонови проби за въздух.
След това алергените се проучват посредством ELISA или MARIA.
Tестват се и за гъбични спори и понижаване на бактериите.
Резултатите се показват в отчет и се правят оценка във връзка със стандарта, нужен за техния щемпел на утвърждение.

Печатът за утвърждение на Allergy UK цели да потвърди на потребителите, че продуктът, който закупуват е без значение тестван в научна лаборатория за това дали дейно понижава и отстранява алергените. А зад това застава и подсигурява организация, която специализира в битката и помощта против алергените.

LG Electronics държи потребителите да са защитени от бактерии, вируси и алергени и с горделивост споделя, че пречиствателите на LG са снабдени с този щемпел и дават отговор на всички условия заложени в тестовата стратегия.
Призоваваме да останете у дома, да дезинфекцирате постоянно и да пречиствате въздуха от бактерии и прахови частици.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР