All Channels Communication Group, най-голямата независима комуникационна група в България,

...
All Channels Communication Group, най-голямата независима комуникационна група в България,
Коментари Харесай

All Channels Communication Group става представител на австрийската дигитална агенция Datenwerk

All Channels Communication Group, най-голямата самостоятелна информационна група в България, става представител на една от водещите цифрови организации Datenwerk. Австрийската организация е част от The Skills, водач на информационния пазар в продължение на повече от 35 години. Datenwerk България стъпва на богатия опит на сътрудниците в Австрия, обвързван с работа с данни, и ги придвижва в решения за клиентите в България, които имат потребност от digital-first позициониране и създаване на цифрова екосистема.

Управляващ шеф на българския офис на Datenwerk ще бъде Боби Петров, водещ специалист с над 10-годишен опит в региона на цифровите връзки, бранд мениджмънт и бизнес трансформации. В досегашната си роля на Group Digital Strategist в All Channels Communication Group, той се концентрира върху оптимизацията на цифровите процеси на групата и построяването на интегрирани цифрови тактики, които оказват помощ на фирмите да показват марките си по настоящ и ефикасен метод в цифровата среда.

" Последната година ни сподели, че цифровото наличие на марките към този момент не може да бъде допълнение, което амплифицира маркетинговите им интензивности, а би трябвало да се трансформира в основата, върху която фирмите градят дълготрайни взаимоотношения със своите консуматори. ", споделя Петров.

" Последната година акселерира процеси, които в естествени условия биха лишили три до пет години. Това постанова потребността от по-бързи и гъвкави решения, гарантиращи ефикасни бизнес резултати. В All Channels обичаме смяната. Вече 20 години сме в непрекъснат развой на промяна. Datenwerk България е нашият отговор на фрапантната смяна, в потребностите на потребителите и бизнеса. Това не трансформира фокуса на All Channels Group - ние сме най-голямата самостоятелна информационна група на българския пазар и сме отдадени да предоставяме интегрирани маркетинг услуги на нашите клиенти. Дигиталната промяна, която от ден на ден компании вършат, изисква точно подобен метод, който постоянно е бил наша запазена марка. ", разяснява Александър Дурчев, CEO на All Channels Group.

" Клиентите от ден на ден имат потребност от решения, основани на данни. Засилва се и нуждата от експертиза да филтрираме верните данни, на които да стъпваме при построяването на ефикасна връзка. Основната цел на Datenwerk България е сполучливото насърчаване на бизнес средата и локализирането на световните трендове при разгръщането на полезностите на марката в цифровата среда. ", добави Юрген Х. Ганголи, ръководещ сътрудник в The Skills.

Datenwerk България не е следващата цифрова организация, а сътрудник и съветник на марките, които осъзнават, че с цел да отговорят на изменящите се изсиквания на средата и потребителите, би трябвало да са digital-first, т.е. да базират тактиката си на дигитаталната екосистема, която да надградят и да амплифицират в други канали, а не назад.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР