“Алкомет взе участие в най-голямото световно изложение, посветено на алуминиевата

...
“Алкомет взе участие в най-голямото световно изложение, посветено на алуминиевата
Коментари Харесай

„Алкомет“ АД с успешно представяне на световно изложение ALUMINIUM 2022

“Алкомет ” взе присъединяване в най-голямото международно ревю, отдадено на алуминиевата промишленост. То се организира от 27 до 29 септември в Дюселдорф, Германия.



След четиригодишно прекъсванепоради Ковид пандемията, ревюто се състоя на плануваните дати и надмина упованията като записва 20400 гости и 730 изложители от целия свят – производители на машини и съоръжение, производители на полуфабрикати, подготвени артикули и преработване.



Участието на “Алкомет ” и тази година беше запаметяващо се. Дружеството впечатли своите посетители с съвременен щанд, ситуиран на 192 кв.м. Екипът на компанията, състоящ се от 40 специалисти и специалсти сполучливо организира срещи с сегашни и бъдещи сътрудници и разиска благоприятни условия за бъдещо съдействие. Алкомет показа пред своите посетители направените огромни вложения през последните години, последвани от нови потенциали и артикули, както и опциите, които към този момент предлага за автомобилната промишленост и електрическите коли.



Най-дискусираната тематика на всички участници в ревюто беше устойчивото развиване. Това също върви ръка за ръка с опцията за увеличение на равнищата на преработване. Повторната приложимост на алуминий и други материали е доста значима тематика, върху която и “Алкомет ” се концентрира.



Алуминият е и постоянно ще бъде основен материал по пътя към климатична индиферентност и успеваемост на ресурсите, само че промишлеността се бори с огромни провокации, свързани с цените на силата, сигурността на доставките и веригите за доставки. Въпреки това, 730-те изложители демонстрираха, че капацитетът на този материал и промишлеността като цяло е извънредно голям.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР