Алкохолът влияе различно на различните хора. Американски психолози са открили

...
Алкохолът влияе различно на различните хора. Американски психолози са открили
Коментари Харесай

Защо носим на алкохол различно?

Алкохолът въздейства друго на другите хора. Американски психолози са разкрили четири съществени типа пияници съгласно метода, по който се трансформира държанието им. Вижте ги:

1.Пияният вид Хемингуей

Алкохолът не въздейства на умствените им усещания и като че ли изтича през тях, без да им има нищо. Мисълта им продължава да тече безпрепятствено, настроението им се резервира и разсъждениятаим остават все по този начин разумни. Но на финала алкохолът отново ще победи.
 алкохол ThinkStock/Getty Images
2.Смахнатият професор

Тези хора внезапно получават огромен кураж, стартират да се усещат изключително секси и държанието им няма нищо общо със същата персона в изтрезнял вид. От тази група най-вече са мъже.

3. Мери Попинз

Този вид пияници резервират емпатията си, добродетелността си. Като цяло се държат на равнище, най-малко прочувствено. Обикновено това са интроверти, на които е необходим малко градус, с цел да се развеселят и да станат разговорливи. Тук са най-вече дами.

4. Пияният вид Хайд

Този вид е с две лица- пийне ли малко и се появява злият брат близнак . Преди използването на алкохол те се държат като естествени представители на човешкия жанр, само че по-късно се трансформират в чудовища. Склонни са към принуждение.

Различните хора се напиват с друго движение. Най-разпространеният факт е, че опияняването зависи от тежестта на индивида . Това е поради количеството вода, която се съдържа в човешкото тяло и която разрежда алкохола в кръвта.

Хората, които спортуват, също носят повече на пиянство , тъй като мускулната им маса се усилва, а мускулите задържат повече вода.

Алкохолизмът е генетичен и етнически. Според лекар Реймънд Уайт генът за производство на ензими в тялото съществува в разнообразни количества в другите раси. По този метод някои раси имат по-ниска приемливост към алкохол, в сравнение с други. Примерно – азиатците се напиват от една чашка, до момента в който ние носим на алкохол.

И още по тематиката:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР