Алиансът Renault-Nissan-Mitsubishi натрупа доста негативи, които започнаха с ареста на

...
Алиансът Renault-Nissan-Mitsubishi натрупа доста негативи, които започнаха с ареста на
Коментари Харесай

Renault, Nissan и Mitsubishi най-после са на едно мнение

Алиансът Renault-Nissan-Mitsubishi натрупа много негативи, които започнаха с ареста на някогашния началник Карлос Гон и не престават поради пандемията от ковид. Вече съобщихме, че френският финансов министър се съмнява във способността на Renault да се оправи с рецесията без многомилиардни държавни дотации, само че в този момент, най-сетне трите водещи марки в Алианса се схванаха.

Renault Group, Nissan Motor Co., Ltd. и Mitsubishi Motors Corporation, членовете на един от водещите международни автомобилни алианси, афишират общи планове и дейности за ускорение и оформяне на общото им бъдеще към 2030 година, фокусирайки се върху веригата на цената на подвижността.

Година и половина след оповестяването на новия си бизнес модел на съдействие в поддръжка на конкурентоспособността и рентабилността на компаниите-членове, Алиансът към този момент се крепи на солидни основи, печели от ефикасна оперативна организация и от засилено и гъвкаво съдействие.

Продължавайки схемата Лидер-Последовател, избрана през май 2020 година, определена технология се създава от един водещ екип с поддръжката на почитателите, като по този метод се разрешава на всеки член на Алианса да има достъп до всички основни технологии.

Алиансът дефинира обща пътна карта за 2030 година, фокусираща се върху електрически коли и умна и обвързвана подвижност, споделяйки вложения в интерес на трите компании и техните клиенти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР