Alfa Romeo представи лимитирана серия Giulia GTA и GTAm през

...
Alfa Romeo представи лимитирана серия Giulia GTA и GTAm през
Коментари Харесай

Alfa Romeo разпродаде лимитираните Giulia GTA и GTAm 18 месеца след представянето им

Alfa Romeo представи лимитирана серия Giulia GTA и GTAm през месец март 2020 година, като още тогава от италианската компания обявиха, че от двата модела ще бъдат направени общо 500 екземпляра. Година и половина по-късно, Alfa Romeo се похвали, че всички от тях са разпродадени в различни части на света, включително Европа, Китай, Япония и Австралия.



Двата модела се отличават от стандартната Giulia с по-агресивни брони, по-широки калници, добавки по броните и праговете, голямо задно крило при GTAm, както и 20-цолови джанти с централна гайка. При GTAm, който е насочен повече за пистово каране са премахнати задните седалки, а предните са така наречените тип „ корито “, което отнема допълнителни 100 килограма в сравнение със стандартна Giulia Quadrifoglio.



Под капака работи 2.9-литров шестак с 540 конски сили, който задвижва единствено задните гуми и позволява ускорение от 0 до 100км/ч в рамките на 3.6 секунди. Ново спортно окачване също е част от промените при лимитираните модели.



Въпреки, че отне година и половина, вече всички 500 екземпляра са намерили своите собственици, като те са платили минимум 175 хиляди евро за GTA и 180 хиляди евро за GTAm модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР