Ален БАКАЛОВЛевски започна мощно в efbet лигата, след като разби

...
Ален БАКАЛОВЛевски започна мощно в efbet лигата, след като разби
Коментари Харесай

Левски пожали Дунав

Ален БАКАЛОВ

Левски стартира мощно в efbet лигата, откакто разруши Дунав в Русе с 4:1 с голове на Давиде Мариани (15 и 64-д), Станислав Иванов (38) и Паулиньо (81). За домакините почетно се разписа Ахмед Ахмедов (47). Изключително игра швейцарецът, който като се изключи че прониза на два пъти Благой Макенджиев, асистира и за попадението на Иванов. Той пък бе спънат за дузпата от Георги Динков. Младокът от Габрово подаде и за попадението на бразилеца. Така още в средата на второто полувреме интригата изчезна. Тя можеше да замре доста по-скоро, само че голмайсторът на елита в предишния сезон Станислав Костов нацели два пъти гредите и пропусна още куп положения. " Сините " играха с историческата фланелка, на която този сезон беше върнато огромното " Л " вместо емблемата. В шампионата футболистите на Левски ще играят с изписани имена на кирилица, а в евротурнирите на латиница. Левскарите към този момент мислят за реванша от Лига Европа със словашкия Ружомберок (2:0) на следващия ден. " Сините " са осъдени да играят без аудитория 2 мача в Европа, само че глобата не важи за деца. При това край стадиона ще бъде инсталирана и огромна видеостена за почитателите, които са призовани да гледат мача без пари, само че и без нови ексцесии.

" Само резултатът е впечатляващ, другояче не съм удовлетворен. Ставаме все по-взискателни и видяхме редица недостатъци. Добре е, че сътворяваме положения. Трябва да подвигаме равнището. Трябват ни нови хора. Да, постоянно е вид да вкараме юноши и да издигнем лозунги, че залагаме на младите, само че не е това концепцията. Не съм спокоен. Няма по какъв начин да е иначе, откакто позволяваме обикновена неточност при започване на второто полувреме и получаваме гол. Радващо е, че реагирахме съответно и бързо възстановихме задатъка си. Това ще бъде главната ни цел във всеки един мач - да бъдем оптимално стимулирани и да се борим до последната минута ", сподели треньорът Петър Хубчев.

" Още не сме в оптимална форма. Теренът бе много тежък, през целия ден валеше, имаше и локви тук-там. Получи се хубава победа. Най-важен е всеки идващ мач, забравяме рождени дни и победи и се насочваме непосредствено към реванша с Ружомберок. Трудно се играе пред празни трибуни, само че се надявам да излезем спечелили ", съобщи капитанът Живко Миланов, който в деня на мача в Русе навърши 35 години и изигра мач №200 за Левски.

" Важното е, че има идващ мач, и ще се постараем да не повтаряме отрицателното от този. Явно не си правя работата като хората. Виждам предпочитание и усърдие от футболистите. Стараха се, бяха нападателни, поздравления от мен. Но въпреки всичко това е Левски ", призна треньорът на Дунав Людмил Киров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР