Алексей Навални, излежаващ присъдата по делото Ив Роше и обвиняем

...
Алексей Навални, излежаващ присъдата по делото Ив Роше и обвиняем
Коментари Харесай

Навални: Пак ще загубим в името на война, мръсотия, лъжи и дворец със златни орли в Геленджик

Алексей Навални, излежаващ присъдата по делото Ив Роше и обвинен по друго дело, който се намира в колония, реагира на новината, че Русия признава независимостта на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национални републики.

За него случилото се не е нищо повече от директна стъпка към война: „ те желаят кръв, желаят да реалокират танкови фигури върху картата на военните дейности “.

„ Имаме всичко за мощно развиване в 21-ви век – от нефт до образовани жители – само че отново ще загубим, пропиляваме историческия късмет за естествен богат живот в името на война, нечистотия, неистини и замък със златни орли в Геленджик. “, гласи новият запис в профила на Навални в Instagram.

Опозиционерът твърди, че точно управлението на Руската федерация организира политика, заради която действителните приходи на жителите падат, а въобще не държавните управления на други страни. Речта на президента Владимир Путин, която съпровожда подписването на указа за признание на ДНР и ЛНР, беше избрана от Навални като " полуда ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР