Алексей Навални е закаран в изправителна колония във Владимирска област,

...
Алексей Навални е закаран в изправителна колония във Владимирска област,
Коментари Харесай

Откараха Навални в колония във Владимирска област

Алексей Навални е закаран в изправителна колония във Владимирска област, където ще изтърпи наложеното му от съда наказване. Информацията е оповестена в органа на Обществените комисии за наблюдаване „ Газета ОНК “.Секретарят на публичната комисия в Москва Алексей Мелников заяви, че Навални е дошъл в подразделението на Федералната работа за осъществяване на наказванията в град Владимир.
По-рано източници на ТАСС обявиха, че Навални ще изтърпява наказването в изправителна колония с общ режим № 2 в Покров. Според източника, опозиционерът е откаран в петък във Владимирска област, където е подложен под карантина, след което ще бъде трансфериран в отряда си.
Директорът на службата за изтърпяване на наказванията Александър Калашников сподели, че Навални ще бъде държан в естествени условия и няма непосредствена заплаха за живота и здравето му.
Припомняме, че на 2 февруари Симоновският съд в Москва размени условната присъда на Навални по делото „ Ив Роше “ с ефикасна. Алексей Навални ще би трябвало да прекара 2 години и пет месеца в колония. На 20 февруари присъдата влезе в действие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР