Александра В превод от гръцкото име Александра означава смела“, защитничка“. Собственичката на

...
Александра
В превод от гръцкото име Александра означава смела“, защитничка“.
Собственичката на
Коментари Харесай

Жените С Тези Имена Са Благословени! Носят Положителна Енергия И Винаги Са Победителки!

Александра
В превод от гръцкото име Александра значи „ смела “, „ защитничка “.
Собственичката на името и самоуверена, и талантлива със мощен темперамент. Момичетата със същото име, вършат сполучлива кариера и постоянно заемат високи позиции. Комбинацията от естеството на неотстъпчивост с женственост и благосклонност може да обезпечи отлична женската орис на Александра. Енергията на това име е едно от най-мощните.

Анна
Една от тези персони, които съчетават най-невероятни функционалности. Анна е състрадателна, грижовна и радостна, само че това не пречи тя да бъде мощна и непреклонна по темперамент, написа " За дамата ". Тези 5 женски имена са обичани на българските мъже Кои са обичаните женски имена на българските мъже и с какво ги свързват? Това са обичаните женски имена, които постоянно вършат усещане … Прочети повече Анна – дамата, на която в действителност може да се разчита. Невероятната мощ на това име е привлякла голям брой почитатели, и не на вятъра! Ани ще бъде отлична поддръжка и поддръжка за брачна половинка си.

Виктория
Дами със същото име, имат борбен темперамент и мощна сила, защото в превод от латински победа значи „ победа “, „ победител “.Често Виктория избира специалност, в която резултатът от работата ще зависи само от персоналните й старания. Понякога Виктория я обгръща колебливост, присъщи са й подозрения за всички значими събития в живота. Ето за какво брачен партньор избира доста дълго и деликатно. Нужен ѝ е мощен човек, с цел да й помогне да станете по-уверена.

Ирина
Ирина доста практична и има изчерпателен метод на мислене. Но това не значи, че бъдещата й кариера ще бъде обвързвана с номера и калкулации. Просто Ирина доста добре знае какво желае от живота. Ирина може да бъде добър посланик, или психолог, тя е в положение да усеща настроението на събеседника и да се възползва от това. За Ирина животът е цялостен с забавни събития. Представителките на нежния пол със същото име, няма да си седят вкъщи и скучаят, тя самоуверено излиза да посрещне новите провокации и открития! Името ѝ съчетава качества като неотстъпчивост, жизненост и безрезервност.

Mарина
Марина не е една от тези, които се лутат към страстите си. Собственичката на името ловко крие възприятията си и ги минава през ситото на разсъдъка. Често, всички фантазии на водачество и предпочитание водят Марина да държи сърцето си и не на вятъра Марина може да построи блестяща кариера! Тя съвсем в никакъв случай не се оплаква от здравето си и избира да издържи до последно, за боязън от проявление уязвимост. Марина е с присъщи черти като обич към независимост и самостоятелност. Ако ви харесва тази публикация за най-силните женски имена, споделите с приятелите си!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР