Александра Сърчаджиева разказа за отношенията с биологичния си баща Йосиф

...
Александра Сърчаджиева разказа за отношенията с биологичния си баща Йосиф
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева : Баща ми е жив човек, който върви по своя път

Александра Сърчаджиева описа за връзките с биологичния си татко Йосиф Сърчаджиев. Алекс е била е единствено на 1 годинка, когато Йосиф изоставя нея и майка ѝ Пепа Николова.

" Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които описвам за него, са разказани по допустимо най-деликатния метод. Аз не го наскърбявам. Всеки има своя история, всеки взема решение по какъв начин да изживее живота си. Простила съм всичко на татко ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се дразня. Неговите очи няма да ги видя в пубиката, дано бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм здравостъпил човек на земята. Но, в случай че пристигна да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере доста неща за мен ", призна Сърчаджиева в ефира на bTV.

Дъщеря й София към момента не е гледала представлението й, не тъй като не желае, а тъй като майка й по всякакъв начин се пробва да отсрочи този миг в бъдещето.

" Бях изрично срещу да го гледа. Тя имаше толкоз мощна връзка с Иван. Виждам хората по какъв начин се вълнуват от това, което описвам. Затова знам, че доста ще плаче за татко си. За нежните си 10 години толкоз сълзи изплака, че желая отсега нататък да плаче единствено от благополучие ", добави Александра.

" Година и половина ми лиши да се осмеля за направя този театър, да поподна на точните хора - режисьора Шошо и Яна, който застанахме зад мен, сценографа Фичо, Радена Вълканова, която ми оказва помощ на сцената по брилянтен метод. Действието се развива в тв студио, в което ходя на изявление. Благодарна съм, че това нещо ми се случва. Преди зрелище не дремя, в главата им настъпва каша от страсти. Това е тип терапия за мен, само че и терапия за публиката. Всеки припознава себе си, всеки открива някаква своя история - всички прекосяваме през обич, загуба, деца, мъже, родители... Под сцената виждам доста очи, които ме гледат с голяма обич. Благодаря ", съобщи Сърчаджиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР